In de echt verbinden

Ik kan jullie als zelfstandig trouwambtenaar ook in de echt verbinden, trouwen. Dat betekent dat ik, al dan niet beëdigd door een gemeente, jullie trouwceremonie kan uitvoeren. Ik zal van te voren uitgebreid met jullie kennis maken. Jullie kunnen er op rekenen dat ik met mijn achtergrond voor jullie een zeer persoonlijke ceremonie of als jullie dat willen, ritueel, zal uitvoeren.

In de meeste gemeenten is het mogelijk om zelf je trouwambtenaar aan te wijzen. Kies je voor een trouwambtenaar buiten de gemeente dan is dit soms lastiger. Ik werk zelfstandig en ik ben dus niet gekoppeld aan een gemeente. Een gemeente kan mij wel voor jullie huwelijk beëdigen, het kan zijn dat niet elke gemeente daaraan mee wil werken. Ik kan daar met jullie over meedenken.

Bedenk wel dat je ook altijd de leges van de gemeente betaalt náást de kosten die ik bereken. Die leges zijn per gemeente verschillend. Vraag aan jouw gemeente wat de kosten zijn voor een beëdiging van een zelfstandig trouwambtenaar en welke leges hier nog bij komen.

 

Als je op een door jullie gekozen locatie wil trouwen, maar de gemeente werkt niet mee, dan kan je er voor kiezen mij als ceremoniespreker in te zetten. Jullie zouden ‘gratis’ of goedkoper kunnen trouwen in de week van de bruiloft of op de dag zelf en houden de ceremonie en het feest op die bijzondere locatie die jullie willen. Ik doe dan een soortgelijke ceremonie als wanneer ik door een gemeente ben aangesteld, alleen het ja-woord en akte zijn iets anders vormgegeven, het heeft geen officiële rechtsgeldigheid.

Het vormgeven en begeleiden van een ritueel behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Tarieven zijn vanaf €450,-. Bel mij voor meer informatie.