Praktische Informatie

Tarieven

Voor een individuele sessie betaal je €90,00. Een sessie duurt 5 kwartier. Je kunt een gedeelte van die kosten terugkrijgen, als je een aanvullende verzekering hebt en je verzekering zorgverleners uit mijn beroepsvereniging vergoed, bekijk de link hier 

Als je een eigen bedrijf hebt, kan ik de factuur aanpassen zodat je de kosten op je bedrijf kunt verhalen. Vanwege de nieuwe Kleine Ondernemers Regeling (KOR 2020) bereken ik geen BTW meer. 

Voor relatietherapie reken ik €135,00 (ook vrijgesteld van btw) voor anderhalf uur.  Realiseer je hierbij dat je in feite beiden ook een individueel traject doorloopt, het zijn drie therapieën in één. In de regel vergoedt de verzekering relatietherapie niet, maar je kunt altijd contact met mij opnemen om te informeren naar de mogelijkheden.

Beroepsvereniging en klachten

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging het NVPA. Aan de beroepsvereniging leg ik verantwoording af over mijn kwaliteit en ontwikkeling. Mocht je niet tevreden zijn met mijn begeleiding, dan kan je je tot hen wenden. Klik hier om te zien wat je het beste kunt doen als je klachten hebt. 

Ik ben ook aangesloten bij het SCAG , een commissie die ons kan helpen in geval van een geschil.

Mijn Registratiecodes: 

  • RBCZ- register Licentienummer: 204143R
  • KvK Amsterdam: 63180642