Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

In Bewust Zijn Oefenen

november 5, 2019 @ 7:00 pm - 9:15 pm

In Bewust Zijn Oefenen

Op 5 november start een groep voor iedereen die behoefte heeft aan regelmatige reflectie. Intervisie voor je dagelijks leven, zou je het kunnen noemen.  In deze groep ga je oefenen in het bewust ervaren van jezelf. Ik ga jullie een aantal methodes leren, meditatie, inquiry (zelfonderzoek) en linking (zelfonderzoek in verbinding). Deze methodes zijn de basis van de training. Ook zullen we stilstaan bij de kwaliteiten aanwezigheid, gevoeligheid/raakbaarheid en open nieuwsgierigheid en hoe die te vergroten. Lichaamswerk en uitleg zijn ook vaste onderdelen van de avond.

Hoe ziet het er uit

De bijeenkomsten vinden plaats op dinsdagavonden op de Jansweg 40, in mijn eigen praktijk. De avonden zijn van 19.00 tot 21.15 uur. De eerste 5 avonden zullen plaatsvinden op:  5 november, 3 december, 7 januari en 4 februari en 3 maart . Je kunt per vijf keer beslissen of je deelneemt en ook of je doorgaat met een nieuwe reeks van vijf keer. Het wordt dus een doorgaande groep waar je na vijf keer kunt uit- of instromen. De groep zal uit minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers bestaan.

Kosten

Per bijeenkomst betaal je €48,40 incl btw. Omdat je voor 5 keer intekent, betaal je dus voor de hele reeks €242,00 incl btw. Je betaalt in principe vooraf, tenzij we dat samen anders afspreken.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven door mij een mail te sturen op wilma@echt-verbinden.nl  Als we elkaar nog niet kennen zal ik een gratis kennismakingsgesprek met je plannen.

 

Gegevens

Datum:
november 5, 2019
Tijd:
7:00 pm - 9:15 pm

Locatie

Praktijk Wilma
Jansweg 40
Haarlem, 2011KN
+ Google Maps
Telefoon
0627325201
Bekijk de site van Locatie