aanraking
Free Hugs
maart 12, 2017
uit elkaar gaan
Uit elkaar gaan is (g)een optie
april 4, 2017
aanraking
Free Hugs
maart 12, 2017
uit elkaar gaan
Uit elkaar gaan is (g)een optie
april 4, 2017

Ken je dat?  Dat je niet meer vooruit te branden bent. Dat je nergens zin in hebt en al helemaal niet in seks. Of dat je juist heel veel zin hebt om te vrijen en niet weet waar je met die energie heen moet. Dat je de ene opvlieger na de andere hebt en ‘s nachts je bed uit drijft. Dat je dan weer in een superstemming bent en plotseling in een diep dal. Dat je kilo’s aankomt en vooral op je buik. Of ken je het nog niet, maar ben je er als de dood voor, vanwege deze ‘horror’verhalen.

De overgang kan een zware periode in je leven zijn, die jaren duurt. Maar onze ervaring is, dat dat niet hoeft, dat daar van alles aan te doen is.

Marloes, 56 jaar, kundaliniyogadocente en Valleicoach.  Opgegroeid in het Bourgondische Brabant, met volle teugen genoten van alle geneugten die het leven te bieden had en steeds nieuwsgieriger geworden naar diepere gronden, betekenissen en spiritualiteit.

Wilma, 52 jaar, relatietherapeut en Tantrisch opgeleid. Eveneens opgegroeid in Brabant in een gereformeerd milieu, wat leidde tot een verstrakking in lijf en leden. Door de focus op zelfontplooiing in relaties kwam er steeds meer ruimte voor ontspanning, plezier en seksualiteit.

Bewustzijn en seksualiteit

Wij willen graag onze expertise op het gebied van bewustzijn en seksualiteit met jullie delen in een interactieve workshop.  In tweeënhalf uur delen we in een kleine veilige groep kennis over  de overgang en over Tantra en Tao. We wisselen met jullie uit waar we als vrouw zoal tegen aanlopen in de overgang en we doen oefeningen die een indruk geven van de mogelijkheden die er zijn om (seksuele) energie te laten stromen en te beheren.

Tijd:       19.30 tot 22.00 uur

Adres: Jansweg 40, Haarlem, dichtbij station Haarlem

Prijs:      12 euro

Maximaal 12 deelnemers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *