relatietherapeut
Ik ben Vrij!
augustus 8, 2017
verlangens
Wat seks met het klimaat te maken heeft….
september 25, 2017
relatietherapeut
Ik ben Vrij!
augustus 8, 2017
verlangens
Wat seks met het klimaat te maken heeft….
september 25, 2017

In Liefde oefenen

Ben je benieuwd naar nieuwe manieren om elkaar te ontmoeten? Vanaf 29 april 2018 geven Niels Haarbosch en ik, Wilma Ferwerda, gedurende 5 zondagen jullie de mogelijkheid op een nieuwe manier met elkaar in contact te zijn.

Wie is Wilma Ferwerda: Ik ben psycholoog en een zorgvuldige, reflectieve onderzoeker. Ik werk steeds vaker met stellen, waarbij ik zie hoeveel behoefte er is aan vormen die kunnen helpen om een nieuwe communicatie op gang te brengen. Ik heb die ‘tools’ met name aangereikt gekregen in de Tantratraining, die ik volgde samen met Niels Haarbosch. Wij hebben er veel gebruik van gemaakt en het heeft onszelf en onze relatie zowel verstevigd als vrijer gemaakt.

Wie is Niels Haarbosch: Ik ben een nieuwsgierige, sportieve, innovatieve techneut, die niet bang is van de gebaande paden af te gaan. Door persoonlijke noodzaak en interesse ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de relatie tussen vrijheid en intimiteit. Met Wilma heb ik hier veel in kunnen oefenen en dat heeft ertoe geleid dat ik dit meer ben gaan uitdragen. Sinds twee jaar geef en assisteer ik hierin workshops.

 

De training

Een belangrijk element in de training is aandacht bij jezelf houden, terwijl je in contact bent met de ander. Je gaat ervaren hoe het is om jezelf en alles wat er in je omgaat steeds meer te zien en in te brengen in je relatie. Wat we jullie zullen aanreiken, maakt mogelijk dat je meer ruimte en liefde in je relatie zal ervaren. Jullie gaan oefenen in en met liefde.

We doen veel oefeningen en daarbij mag je vertrouwen op onze deskundige begeleiding. Het oefenen gebeurt meestal met je eigen partner. Alle oefeningen zijn met kleren aan.
Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor een gratis kennismakingsgesprek!

Praktische informatie
Data op zondagen :
29 april, 27 mei, 17 juni, 22 juli en 2 september 2018
Tijd: inloop vanaf 10 uur, start programma van 10.30 tot 16.00 uur
Locatie: Flowplaza, Zaanenstraat 18, Haarlem
Kosten per stel: €720,00 excl btw (€871,20 incl btw)

Vroegboekkorting geldig tot 15 maart 2018: €670,00 excl btw (€810,70 incl btw)
Aanmelden: wilma@echt-verbinden.nl
Maximaal 6 stellen

 

 

1 Comment

  1. Dirk schreef:

    Dag Wilma,
    Komt er nog een nieuwe training?Wij zijn belangstellend na wast wij hierover hebben gelezen op je site. Groet van Bo en Dirk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *